tirsdag 12. februar 2013

Male tirsdag...Hei!

I går kveld begynte jeg plutselig å lengte så himla etter sommeren. Jeg fikk et akutt behov for å finne frem fargerike Green gate kopper, mugger med prikker fargerike kjøkkenhåndklær og pynte med blomster. Er det ikke merkelig hvordan vi plutselig begynner å lengte etter våren eller sommeren ja og av og til lengter jeg etter jul men der klarer jeg å beherske mer for å finne frem Maileg nisser og adventsstake.

Jeg tror det som utløste lengselen er for det  går det mye i  farger her om dagen. Etter å ha ryddet ut av kontoret til mannen og ryddet inn kontoret igjen på det gamle rommet til datteren (som ble utrolig fint) har vi begynt å male det som skal bli datterens nye rom.

Jeg liker at ungene læres opp til å klare seg selv og gav henne beskjed, at til 18 års dagen burde hun ønske seg en batteri-drill! (blikket hun sendte meg fortale meg vel egentlig at det nok var det dummeste jeg hadde sagt på denne siden av jul) På bakgrunn om å lære datteren de mest elementære tingene i " hvordan klare seg selv i livet" så satte jeg henne til å male møbler. Hun valgte farge, hun malte og hun skal leve med det. KNALL GULT! 
Nattbordet ble superfint og jeg er ikke redd for å sette henne til å gjøre flere slike små prosjekter for dette her fikset hun på strak arm.
Resultatet av nattbord skal dere få se senere men nå må jeg komme meg i malerklærne, finne frem engang hansker og badehette (å ja....denne dama har nettopp klippet bob og farget håret og jeg ønsker absolutt ikke hvite striper i mitt ny fargede prisessehår)

Jeg ønsker alle som er innom en vakker tirsdag!2 kommentarer:

  1. Tror jeg kjenner igjen meg med det blomstrende behovet som kommer over oss i disse tider Jeg har kjent av de jeg åsså...
    Ja det vore jo synd å få vite striper i nyfarget hår... det ble nesten svarte striper i mitt hår- hos frissan igår (mot normalt lyse).
    Ha en fin dag, jeg ser fram imot ditt innlegg med gule detaljer... smil

    SvarSlett
  2. Gule møbler og striper i håret,hørtes innmari spennende ut !!! Jeg vil gjerne se,begge deler....vurderer nemlig også og klippe bob,men er litt treig.....og pinglete ! Der andre er redde for tannlegen,venter jeg i det lengste,for å gå til frisøren....!! Langt ifra vår-modus her nord,men kansje man skulle malt noe i gult......mmmm,spennende !!! kansje jeg på innom loppisen idag,for og finne et "bytte",som kan få et gult,nytt liv !!! Kos deg :)

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)