fredag 15. februar 2013

Tips til billige små kreative prosjekter...Søstrene grene er en fabelaktiv butikk når du skal lete etter ting som kan brukes til slike små kreative prosjekter som ikke tar allverdens tid. Jeg liker godt prosjekter men jeg er av  den typen som må se resultat fort og aller helst skal et prosjekt aldri strekke seg over for lang tid. Toppen et par dager. Det er nok derfor jeg liker å male så godt. Man ser resultatet med en gang og tar ikke lange tiden å få det gjort. (Jeg skjønner hvorfor  broderiet av en and jeg begynte på da jeg var 6  år og gikk på syforening, aldri ble ferdig selv om jeg gikk der hver enste mandag i flere år)

Etikettene som denne boksen inneholder har allerede kommet til nytte på et par  norgesglass.  Glassene er oppbevaring av bomull  og q-tips på sminkebordet til datteren.


Papiret  kostet. 2,90. Jeg klarte ikke å bestemme meg så jeg kjøpte flere ruller. (Les: MANGE)  Dette er noe jeg eller datteren helt sikkert kommer til å få bruk for.  Enten som Innpakking av gaver, kortlagring, julepynt, til bord dekking, som  bordkort eller som vi allerede har gjort. Laget bilde av den ene rullen.  Jeg festet bare  litt papir i en IKEA ramme ( Ribba) og vips man  fått et bilde som både er passe tøft og til en grei pris.


Tenåringen vår har mye dill. Dill trenger  mye plass og kasser er fine til å oppbevare dill i. En av mine gamle trekasser har blitt malt lyseblå og fått seg hjul slik den er mobil.  Mobilt dill som lett kan gjemmes bak eller stå fremme som pynt.


Håper du ble inspirert til å lete i skap og skuffer, finne frem
 både papir og pensel og være litt kreativ. 

Ha en kreativ fredag og ei fin helg.4 kommentarer:

 1. Lurt, kjekke tips:) ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Blei jo kjempetøf! Ja,de har mye kjekt der:)å kjekt at me sleppe å reisa heilt t stavanger!:)!:)
  Kos deg masse i helgå:)klem:)

  SvarSlett
 3. Supre tips!
  God helg til deg ;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefin blogg du har...bare helt nydelig ! :-) Har du noe fargekoder på den lyseblå og turkise malingen du har brukt ? :-) Planlegger å freshe opp litt med farger innimellom alt det hvite interiøret jeg nå har....
  Mvh , Maya

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)